Massage kan worden beschouwd als onderhoud van uw lichaam. Door massage verbetert de doorbloeding, afvalstoffen worden afgevoerd en u kunt zich beter ontspannen. Ideaal voor mensen met een erg drukke en stressvolle baan en bestaan. Er zijn vele vormen van massage die afhankelijk  van het doel van de massage of de aard van de klacht die men heeft kan worden ingezet. In ieder geval neemt men tijdens een massage tijd voor zichzelf in een steeds drukker en veeleisender wordende wereld. Welke massage u ook kiest er wordt met aandacht, rust en zorg behandeld. Een goede massage maakt gezond en gelukkig.
Wanneer u onder behandeling van een arts of specialist bent, raadpleeg dan eerst uw arts of specialist of massage geschikt voor u is.

Over Vitona

Orthomoleculaire Therapie is natuurgerichte zorg en geeft persoonlijk afgestemde voeding- en leefstijladviezen als aanvulling en ter ondersteuning van je gezondheid. In allerlei opzichten wordt er in onze huidige maatschappij veel veerkracht van ons vereist. Voor stressgerelateerde klachten, pijnlijke en gespannen spieren zijn er diverse massagetechnieken mogelijk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Waarom ons?

dot1
dot1

dot1

Klantgerichte behandeling
Door in te spelen op uw persoonlijke situatie.

Brede holistische aanpak
Met behulp van gecombineerde behandelmethoden.

Met zorg en aandacht
Onze werkwijze is hierin gespecialiseerd.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

afspraak

bel

© Ontwikkeld door Buro210