Deze uiterst subtiele massage vorm wordt uitgevoerd volgens de Dr. Vodder methode en bestaat uit zachte, ritmische, pompende en herhalende handgrepen.
Het lymfestelsel maakt samen met de bloedsomloop deel uit van de totale circulatie van het lichaam. Lymfevaten ontvangen overbodig vocht, afval- en andere stoffen van de weefsels en cellen van ons lichaam om uiteindelijk na zuivering en filtering in de lymfeknopen weer in de bloedbaan te worden opgenomen. MLD bevordert de afvoer van vervuilde lymfe, waardoor de celstofwisseling kan verbeteren. De belasting van het lymfestelsel is groot in onze huidige maatschappij. Gebrek aan beweging, stress, ongezonde voeding (te veel suiker, verkeerde vetten) zorgen voor een ophoping van afvalstoffen die zich kunnen uiten in onder andere: vermoeidheid, chronische infecties, huidproblemen, hoofdpijn of migraine en bepaalde aandoeningen van reumatische aard.
MLD biedt een brede toepasbaarheid en is een prima behandeling bij onder andere: kneuzingen, herstel na sportblessures, littekens, huidproblemen, chronische sinusitis, hoofdpijn, voor en na orthopedische ingrepen, restless leggs en bij spataderen kan er vermindering van symptomen plaatsvinden.

Daarnaast kan lymfetaping een aanvulling zijn op een gewone MLD behandeling.
MLD kent de volgende werkingsgebieden:
vochtafvoer, ontspanning, pijndemping en immuniteitsverbetering.

Over Vitona

Orthomoleculaire Therapie is natuurgerichte zorg en geeft persoonlijk afgestemde voeding- en leefstijladviezen als aanvulling en ter ondersteuning van je gezondheid. In allerlei opzichten wordt er in onze huidige maatschappij veel veerkracht van ons vereist. Voor stressgerelateerde klachten, pijnlijke en gespannen spieren zijn er diverse massagetechnieken mogelijk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Waarom ons?

dot1
dot1

dot1

Klantgerichte behandeling
Door in te spelen op uw persoonlijke situatie.

Brede holistische aanpak
Met behulp van gecombineerde behandelmethoden.

Met zorg en aandacht
Onze werkwijze is hierin gespecialiseerd.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

afspraak

bel

© Ontwikkeld door Buro210